Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Pernilla Albinsson - 5 mars 2014 13:47

Hej mina vänner! Dags för veckans inlägg...?

Sen sist så tror jag inte att det har hänt speciellt mycket. Hela förra veckan var en bläää vecka med ryggen.Den var såå ond!! Men nu är den som vanligt igen, nu är det bara det gamla vanliga onda igen...

Helgen som gick var lugn, gjorde inte så väldigt mycket. ?

Å den här veckan som är nu så har jag lite blandat att göra. Igår var jag hos mamma å baka fastlagsbullar.Jag å mamma åt varsinn när jag var där.Men jag gör semlor här till helgen. För man vet aldrig när gubben är hemma på kvällen så det är inte så lätt att göra nånting sånt i förväg å som kanske blir stående så att det måste kastas.Så då gör jag det hellre till helgen när jag vet att han är hemma.

I morgon ska jag med mamma å handla. Å idag har jag varit ute å gått min första promenad på 5 mån.Är första gången jag går så långt på den nya foten. Det gick jättebra, det är höfterna, ryggen å huvet å balansen jag sliter med. Jag gick 2,5 km.med stavar.Jag märker att det är väldigt gott att ha med mej stavarna. Jag märker att när jag har gått en bit så drar jag gärna åt sidorna, så jag hade vinglat om jag inte hade haft stavarna. Jag känner att jag håller emot med stavarna så att jag inte ska vingla.Huvet ville gå långt idag men det var tur att jag tänkte mej för å tog en mindre runda.För jag kände när jag ungefär hade kommit halvvägs att jag var såå sliten!! Jag har ju ingen kondis å jag blev såå trött i rygg å ben!! Men envis som jag är så gick jag hela rundan som jag hade börjat på.Det var som sagt 2,5 km.å det tog mej ca.45 min. att gå. Men jag tävlar med mej själv för att se mina framsteg så det gör inge att det tog såpass tid. Det är bra att va envis ibland. ?

Om vädret å väglaget tillåter så ska jag ut å gå på fredag igen. Men blir det snö som lägger sej så orkar jag inte gå.Här singlar det ner några små små vita korn nu.Så vi får hålla tummarna för att det inte blir nånting av det som kommer ner.Så att jag kommer mej ut å gå på fredag.

Helgen som kommer blir oxå lugn.?

Det var väl det jag hade att skriva den här gången! Men ni får ha det bra så hörs vi snart igen...?

Kram...?

Ovido - Quiz & Flashcards